logo hamstra webdesign
Webdesign
Over mij

Mijn naam is Bianca Hamstra. Ik ben beginnend webdesigner. Na de geboorte van mijn zoon, ben ik gestopt met werken en nu hij naar school gaat heb ik besloten om een eigen bedrijf te beginnen.

Na de havo heb ik al een ICT opleiding gevolgd, met name toegespitst op netwerkbeheer, maar ook heel veel programmeren. Na mijn afstuderen heb ik een tijdje gewerkt als netwerkbeheerder, tot de IT-bubbel barstte.

Sindsdien heb ik allerhande verschillende banen gehad. Ik heb een eigen telecomzaak gehad, gewerkt als assistent-bedrijfsleider, in een slachthuis, en daarna 9 jaar als logistiek medewerker bij een groot bedrijf voor medische hulpmiddelen.

Zoals gezegd, na de geboorte van mijn zoontje kon ik in die laatste baan mijn draai niet meer vinden en heb besloten dan maar mijn baan op te zeggen en voltijds voor mijn zoontje te gaan zorgen. In de tussentijd kon ik dan werken aan persoonlijke groei en aan het leren van nieuwe vaardigheden.

In die tijd heb een een cursus kinderpsychologie gedaan, mode maken, basiskennis recht en life coach. Ik heb nogal een brede interesse zoals je kunt zien.

Nu ik echter weer klaar ben om aan het werk te gaan, kom ik toch weer terug, daar waar het destijds begonnen is, programmeren. Ik ben nog bezig met leren programmeren in Python, zodat ik straks ook de applicaties achter de websites hopelijk zelf kan gaan schrijven. Voor nu betekent dit beginnen met het bouwen van websites en gaandeweg meer en meer kennis toevoegen (php, css, javascript).
© Copyright Bianca Hamstra Webdesign