Welkom op de nieuwe site

Hoi, welkom. Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Bianca Hamstra.

Mijn werkbare leven ben ik begonnen als administratief medewerkster bij een assurantiekantoor. Daarna, tijdens de IT-bubbel, kreeg ik een goedbetaalde baan als systeembeheerder, waar ik ook voor geleerd had. Toen de bubbel uit elkaar spatte raakte ook ik mijn baan kwijt.

In 2000 besloot ik om een eigen winkel te beginnen. Het verkopen van mobiele telefoons en abonnementen in een fysieke winkel. Leuk werk, waar ik ook mijn liefde voor de gadgets ten volle in kwijt kon. Helaas kon ik als kleine eenmanszaak niet op tegen de reuzen als Belcompany, dus na 7 jaar besloot ik er een punt achter te zetten. Omdat ik wel weer eens gewoon lekker wilde verdienen ging ik aan de slag aan de lopende band bij Boston Scientific, als orderpicker. Na een half jaar diende de mogelijkheid zich aan om door te groeien naar een administratieve functie. Hier ben ik uiteindelijk 9 jaar gebleven.

In 2015 werd ik moeder van een prachtige zoon. Daarna was niks meer hetzelfde. Begin 2016 besloot ik om mijn baan aan de wilgen te hangen en zelf voltijds de zorg voor mijn zoontje op me te nemen. Daar heb ik tot de dag van vandaag nog geen moment spijt van gehad.

Inmiddels is zoonlief ruim 4 jaar en ben ik al weer een tijdje op zoek naar nieuwe zingeving in mijn leven. Een poging om dat via stemacteren te doen is op niets uitgelopen, maar ik heb wat anders ontdekt dat ik hartstikke leuk vind om te doen: schrijven. Sinds halverwege 2019 schrijf ik wekelijks blogs voor datvindik.com en ik begin het steeds leuker te vinden.

Op deze site kun je links vinden naar blogs die ik reeds geschreven heb. Heb jij iemand nodig voor het schrijven van een artikel en bevalt mijn schrijfstijl je? Neem dan vrijblijvend contact met me op via info@biancahamstra.nl

Black FridayBlack Friday
Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *